verfijnen
Maak een alert

Alle vragen
die u zich stelt

Hier is de lijst van de meest voorkomende vragen

U vindt het antwoord op uw vraag niet?

Voor informatie over het bedrijf,
Contacteer ons via e-mail!

Contacteer ons

1Waarom hebben wij de Parking gecreëerd?

Wij zijn vertrokken uit het gegeven dat tot op vandaag meerdere websites geraadpleegd moeten worden om de tweedehands motor die aan uw behoeften beantwoordt te vinden. Om u het leven te vereenvoudigen en u te helpen tijd te besparen, hebben wij een zoekmachine ontwikkeld die het merendeel van de beschikbare advertenties in Europa groepeert en op een honderdtal gespecialiseerde en algemene websites publiceert.

2Hoe gebruik ik de zoekmachine?

Het principe is eenvoudig. U geeft enkel in de zoekmachine een model, merk, kleur of cilinderinhoud in. U kunt ook nauwkeurigere zoekopdrachten aanmaken met behulp van de vrije tekstinvoer. Het resultaat wordt automatisch weergegeven met het aantal gevonden wagens. Elke advertentie bevat een aantal gegevens (versie, kilometerstand, prijs, …). Klik op “lees” om de advertentie te bekijken.

3Hoe verfijn ik mijn zoekopdracht?

Zodra het zoekresultaat wordt weergegeven, kunt u dat verfijnen door gebruik te maken van de voorgestelde criteria. Locatie, merken, modellen, brandstof, prijs, kleuren, kilometerstand, bouwjaar en land: u heeft de keuze uit 10 criteria. Klik op een van de items en de pagina en het aantal voorgestelde resultaten worden automatisch vernieuwd.

4Hoe gebruik ik de locatie?

U hoeft deze functie niet te activeren! Zodra u inlogt, identificeert deparking-moto.be automatisch waar u bent. U hoeft dan enkel de kleine schuifbalk te gebruiken onder item "locatie" om de actieradius te veranderen.

5Hoe behoudt u uw favoriete advertenties van eenzelfde sessie?

Tijdens uw zoektocht kunt u uw favoriete modellen bewaren door te klikken op “Voeg toe aan mijn favorieten”. Maar let op! Als u uw favorieten in een volgende sessie wilt raadplegen, moet u een account aanmaken.

6Waarom en hoe een account aanmaken?

Door een account aan te maken, kunt u uw favoriete advertenties bewaren voor uw volgende bezoek. Om dat te doen, gaat u gewoon naar de tab “account aanmaken”. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in en voilà!

7Wat als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Klik gewoon op "wachtwoord vergeten" in de tab om in te loggen. Vul uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link die u toelaat een niew wachtwoord aan te maken.

8Hoe kan ik een advertentie plaatsen?

Om zichtbaar te zijn op onze website, plaatst u uw advertentie op een van onze partnerwebsites. De lijst van onze partners is zichtbaar vanaf de homepage onder het tabblad “Een advertentie plaatsen”. 24 uur na plaatsing van uw advertentie wordt die op onze website geregistreerd.

Een account aanmaken

Waarom een account aanmaken?
 • Om uw verborgen advertenties te vinden
 • Om uw favoriete advertenties op te slaan en snel terug te vinden.
 • Om de modellen
  die u heeft geselecteerd te vergelijken.
 • Omdat het gratis
  en snel is.
Sluiten
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten

Vul uw e-mailadres in.
Wij sturen u daarna instructies om uw wachtwoord te veranderen.

Waarom een account aanmaken?
 • Om uw verborgen advertenties te vinden
 • Om uw favoriete advertenties op te slaan en snel terug te vinden.
 • Om de modellen
  die u heeft geselecteerd te vergelijken.
 • Omdat het gratis
  en snel is.

Een account aanmaken

Sluiten
e-mailadres wijzigen

uw adres is niet geldig?

 • Ons systeem informeert ons van een storing wanneer een e-mail naar u is verzonden.
 • Wij raden u aan om deze te wijzigen om uw meldingen te ontvangen, maar ook uw wachtwoord herstellen indien nodig.
Sluiten

DeParking-Moto is een zoekmachine voor tweedehands motors. De site telt miljoenen advertenties uit heel Europa. Aarzel niet DeParking-Moto te gebruiken om de motor van uw dromen te vinden. U kunt navigeren doorheen het hele aanbod van motormodellen en uw resultaten filteren op diverse relevante criteria: merk, model, jaartal, kilometerstand, … DeParking-Moto biedt ook een speciale ruimte voor professionals. Die ruimte, DeParking-Moto Stats, geeft toegang tot statistieken over de tweedehands motorverkoop op het internet: gemiddelde verkoopprijs, levensduur van advertenties en heel wat andere relevante indicatoren. De resultaten kunnen allemaal worden gesegmenteerd per merk en/of per model. Gebruik DeParking-Moto voor uw motorzoekopdrachten en aarzel niet ons uw feedback te geven.